Activities
Works Appreciation
  • Poul Pava - great guys
    The great guys thermos bottles have raw and graphic expressions that comes in white and black with constrasting decor to complement. The minimalist decorations are created by Danish multi-artist Poul Pava. The series is made of strong quality materials. The result is exciting, stylish products with a touch of humor.

  • Qingdao Oriental Fashion Center
    The case is located in Huangdao District, Shandong City, Qingdao Province, facing the sea. The design space for the fashion release experience center, building area of 3720.3 square meters. It mainly includes: T platform show, master works exhibition, reception center, creation service space, conference, office and other functions. The whole space design idea is to carry out the streamlined design language of the building to carry out the design, in order to strengthen the relationship between the interior space and the whole building. In the entire interior space design, through the use of a large number of curve structure for creative design. The interior space around a central shared hall design, a rotating staircase design in the white sea facing the central area, overlooking the sea like the white stairs lay a conch, and like a fashionable woman wearing a beautiful dress in the sea while dancing, the spiral staircase extends upward, the shape of the angel the wings, longing for the sky. In addition to the spiral staircase is a symbolic language symbol, is also a work space, when holding are released, the model can be separately from the floor and the two floor by rotating staircase, staircase and white fashion fashion perfect together. The central hall wall with white aluminum made linear structure of many layers, in the light irradiation, especially the dream, when the model wore fashion from the rotating staircase floated down, like a fairy general. The top surface of the central hall, the original building is glass roof, in order to reduce the energy loss, using the double flexible luminous film to do the top design of large area, can filter out part of too strong natural light during the day, the interior is also not very dark night, using artificial light to create a top surface of the soft light, let a person there is a hub of the desire to. The blue sea, the white revolving staircase, the perfect combination of the two sides, create the beauty of fashion and simplicity.

  • OFF
    It is a pure and simple state to lay down the fickleness of the day, to be careful and to return to one's place, without pressure and without noise. Reduce the bustling decoration, give up complex collage. The division of space is primary and secondary by light, and the concept of color matching is based on the combination of black, white and natural weather. The space environment with freedom as a minimalist design inspiration, each region with an open way but complementary, unrestrained, free to highlight the pursuit of life, but also tried to create a calm sense of security space. Love music, love life, turn off the lights, get rid of distracting thoughts, appreciate the setting sun infinitely well...

  • The Naturalist
    Approach & Design Concept Emphasis on the use of natural material, natural ambience and quality materials such as solid wood, plants, natural lightings & real stones such as marble. Our design concept was moving towards having the best of both worlds. Imagine coming home to a landed property in the air. As soon as you exit your private lift lobby, you step into a welcoming foyer that tucks in all your shoes neatly within the vertical plants feature wall. Once stepping into the unit, the rough stone wall and feature timber ceiling leads you into the home with an indirect division of the living and dining. The dining area is designed with dark mirrors on one side, reflecting the featured vertical plants wall on the other side, giving the impression that you are dining in a semi outdoor space. The master bedroom has a tucked away corner by the full height window bay that just gives the buyer his own sanctuary to relax or get inspired just before hitting the lights. We believe that having a large bedroom does not give you an excuse to get more furniture to cluster the space up, but rather to give a purpose to the space making it functional. Personality of Owner An avid traveller - photographer. The Family Living has been turned into memorabilia cum best-work display space. The owner frequently travels the world, part leisure and part work-related. His street photography and urban photography are appreciated by local and oversea travel magazines and you would see his works shared and sold in Shutterstock and Getty Images. On off days, he would chill at the Living Area with his family. And when there are guests, the dining table is large enough to accommodate many, followed by sharing his travels and works in the Family Living - sipping wine at the bar table whilst the ladies at the sofa. Times where he needs to tuck quietly aside to brainstorm for inspirations & ideas, his favourite spot would be the platform corner at the Master bedroom.

  • Nine to Five
    In this work of art, we not only show people's work and life situation, but also express their emotions and wishes. Nine to five people, like birds, yearn for freedom and the blue sky. These desires are the best things in life, and we want to integrate these desires into art. The author wants to show the busy and idle people in the city by means of the elastic picture, so as to relax and tighten up. In this work of art, we not only show people's work and life situation, but also express their emotions and wishes. Nine to five jobs and life are also stories and fun, and we try to capture the moments of warmth and joy, and the times of confusion and worry.

  • Boutique Malle
    The project is imagined first as a shoebox volume slid into the ground floor of an existing ancient building in the Marais district of Paris. This box is designed so its fa?ade facing a busy shopping street is created as one total window. The inside space of this box is designed as a three-dimensional wooden grid that is carefully carved away to create a series of mysterious island and stalactite like elements that at once are shelves , tables and other equipment such as refrigerator or scenting columns. The inner sides: walls and ceiling of this space are designed to be mirrored stainless steel surfaces creating an effect of an endless complexity of virtual spaces reflecting the actual space of the spectator. One perfume bottle becomes a multitude of points within the city of light to be revealed and explored. Light is a vital component of this project. A careful collaboration was made with the lighting designers l’Observatoire. The way in which light was bought into the project was by creating a series of cuts in the walls behind the shelves as well as the ceiling suspended light. This light source is concealed through backlit translucide panels. The ceiling spot lights are treated as direct light and introduced by creating the same kind of cuts but open and revealed. Finally embedded shelf lighting underlights each individual bottle.

  • Hotel Mono
    Hotel Mono is a striking new landmark in the historic Chinatown area in Singapore, the result of an extensive refurbishment of six conservation shophouses, built in the early 1900s, by Spacedge Designs. For its first hotel project, the studio has transformed this once squalid budget hotel into a chic haven which radiates a minimalist, yet assertive design language. This fresh and unconventional design concept for heritage buildings was geared towards the hotel’s target market – social-media-savvy globetrotters who place a premium on design in their choice of lodging. The affordable room prices also strategically plugged a gap between the pricey boutique establishments and no-frills backpacker offerings in that area. Faced with poor site conditions, and time and budget constraints, Spacedge used a palette of simple low-cost materials in innovative ways to create high design value. Examples include the mosaic used in the bathrooms, which is also a nod to the history of the buildings; and the square black metal tube which travels through the white rooms like a line drawn in space. This also cleverly functions as a clothes rack and a lighting fixture, which is only possible due to advancements in LED technology. After its opening, a positive reception from hotel guests and the media alike have validated the firm’s proposal to shift away from a safe and predictable design concept towards a bold and innovative one. The minimalism of Hotel Mono have created a new design typology for small independent hotels as well as for heritage shophouses in Singapore.

Home   Preview   Next   End   (Total 119  )  Goto