Activities
Works Appreciation
  • V2 Pavilion
    The project is 2017, Shanghai Hotel and commercial space engineering and design exhibition in a 80 square meters of exhibition hall, the organizers invited 21 hotel management group and design company to build a simulation model of the housing space in the designated area, the exhibition time is three days. In this space, the more desirable is to find a sense, create a relaxed, free, mysterious and comfortable space. Three days of exhibition time, immediately after the dismantling of the field, so do not want to spend too much money to complete a standard model. Recyclable, removable and relatively inexpensive building materials and exhibition site crowded environment has become a place to consider in the design. Finally chose the translucent advertising grid cloth and steel structure to build the facade of the house. Translucent enclosed space, effective separation of the exhibition crowd dense and messy environment, but at the same time indoor and outdoor people also feel each other, let the house form relatively quiet and independent space. A big ball with a concave and convex texture was placed in the space, and it formed a wonderful picture with the birds suspended in the sky. A soft bed, a comfortable desk, a beautiful sofa, a pure white environment, full of space poetic, every corner is a picture. According to the site, time and light changes, the indoor space will also change accordingly. At noon, the light from the outside of the building passed through the room, and the light became softer after the "harmony" of the translucent advertising cloth. The people in the room dimly saw the people walking outside, and the people outside could see the change of the house and the environment was very soft. The exhibition time is very short, only three days, and we need to do is like flower briefly as the broad-leaved epiphyllum, is open, like the broad-leaved epiphyllum. The whole exhibition feels like life, and we work hard, but soon it will be dismantled, and everything will become an unforgettable process and a treasured memory.

  • Metaphorical form to architectural space
    In southern Italy, Apulia region, has a long history of the park is known as the site of an important archaeological significance. After the earthquake in thirteenth Century, the area was once one of the main ports in the area. In addition to a number of cultural relics, Rome architectural symbol of Apulia, land is still the early Christian Church of the ancient town as the most important that the area of the parish. At the site of this early church, the Italy artist Edoardo tresoldi built a memorial screen for the quality of the construction of such a small town. The sculpture, known as the cathedral, occupies vast space, light and transparency, and the resurrection of archaeological remains as a form of sculpture for visitors to experience and explore. The mesh metal layers overlap and overlap to form spongy arches, high columns and Rome roofs. Tresoldi and MiBACT (cultural heritage and activities department) and Prussian archaeological supervision, together with the archaeological background of contemporary art, join the ancient church in new life." "The work of Edoardo tresoldi has emerged as a magnificent architectural sculpture of some existing early Christian churches, while enabling the renewal of ancient and contemporary relationships," curator Simon Torotta said." This is a work that has broken down a long period of artistic controversy and summed up the two complementary languages. Turn into a fascinating landscape

  • SPEEDSHOP TYPE ONE
    As a planning element for interior design, we employ materials and performance items that are both necessary and symbolic of a repair shop, such as ash two pillars, car lifts, aluminum fittings, and tool vehicles. People are concerned with the new raw materials, including aluminum lamp hanging in the roof, the cart and the rough cement board.

  • Seek sanctuary in this oasis
    The Joshua tree house was a truly beautiful place, breaking through its core and exploding in all directions. The outside sticks out like a branch and absorbs the light of every day. The interior design of this Tree Residence Joshua is a huge sculpture ceiling wide envelope - avoiding reality, and the house is actually a container transportation building for McLean. The family seemed a bit of a mirage for those who stumbled upon it, but strangely it didn't look right. Overlooking an amazing film scene, the Joshua tree residence can only be described as something truly magical.

  • Spacetrain
    In the realm of rail vehicles, we don’t often think of monorails as being particularly fast, but the Spacetrain is transforming our preconceptions about this particular form of transportation. A challenger to Hyperloop, the air-cushioned Spacetrain aims to deliver passengers at a whopping 745 MPH! Set to test in 2019, the first prototype will use a hydrogen turbine. Made entirely of carbon fiber and CNT, the interurban shuttle will use graphene carbon breaks, graphene batteries, fuel cells, and other state of the art space technologies…. hence the name!

  • Docks of Paris
    The Docks of Paris were built in 1907 as an industrial warehouse for the port of Paris. The structure is one of the first reinforced concrete buildings built within the capital. The concept of the new project is known as a “plug-over”. Here, the idea was to create a new external skin that is inspired primarily by the flux of the Seine and the promenades along the sides of the river banks. A new envelope composed of a light metallic structure and glass, named the “plug-over”, creates a new identity for the existing structure. The “plug-over” creates a new exterior skin that protects the existing concrete structure while proposing a new envelope for the ensemble of new program and public circulation within the building. The “plug-over”’s accessible rooftop provides a new public space over the river. The structural system that supports the new skin is generated through the systematic deformation of the existing building’s structural grid. The “plug-over” allows not only to maximize the building’s envelope, but also establishes a fluid and continuous public space. The project extends the public promenades of the Seine River, elevating them above the water up onto the large panoramic terrace on the building’s rooftop, later descending onto the riverbank, creating a loop that integrates the building within its context. Pedestrian links between Paris’ 13th district and the Seine River are interlinked with the building, further integrating the building within its context. The building houses a program dedicated to fashion and design, including the French Fashion Institute (IFM), spaces for exhibitions and events, shops, bookstores, cafés and restaurants. At night, lighting designed in collaboration with Yann Kersalé further emphasizes the

Home   Preview   Next   End   (Total 47  )  Goto