Works
Works
Growing Box
Growing Box
At the very beginning of the project, for the office room of the construction company, ours focus is to make the design that match the characteristics of the enterprise industry and convey the culture of the company. We envisage that the entire office space is construction yard, and each functional room as a separate and associated box, which conforms to the traffic relationship by high and low. The entire office space is a urban construction scene in three-dimensional. Private or open, reception and communication, storage, display were defined by the wall or furniture in the plane. The connection areas of all the boxes are interpenetrated, were intertwined with transparent materials, to form an open and inclusive space. The original concrete columns and steel columns without any makeup, become the process and technical method of “construction”, completed part and “uncompleted” part both exist, make the motivation and intention of the designs comprehensive and intriguing, thus there is no need to impose a lot of decorative decorations by the simple plains body and construction points. By different levels of gray of each individual box, each furniture and paintings, it shows the color of Corporate image. The chosen of theme paintings and lamps, was based on the composition language of the Corporate logo, with this method of dismantling and redistribution, will further strengthen the Corporate image, and to form an organic logical clue. The guiding system as the visual expression to the simple space shows the tendency of the day. The chosen of the materials and processing technology of the entire project guarantee the project's finance control and procedure control.
【RETURN】