Works
Works
L'ar?me
Dining room
L'Ar? Me Fangfang is a brand with bistronomy as its main line. The latest one is located on the third floor of Suzhou New Landmark, south of Suzhou Center. It is a gathering place for many fashionable young people and a showcase area for the concept of metropolitan avant-garde trend. Nayun design inherited this store design, tailored to create a quite subversive new image of modern. At the entrance, a dark purple curtain blocked the view, combined with the Impressionist theme of the restaurant, giving a mysterious and modern feeling, so that passers-by want to explore. Open the curtain, enter the door is a dark romantic cocktail bar, geometric design, strong lines, gorgeous colors, luxurious material and can be reversed the liquor brand and the top of the colorful breathing lights, make here is full of entertainment atmosphere, but also has a different feature, creating a unique style Bar sentiment. In a sense, the bar culture is actually a cultural Mecca for the urban middle class. Designers want to create an absolute texture and gorgeous atmosphere similar to the Lido ballroom, absorb the essence of L'Atelier de Joel Rubuchon, combine high saturation colors with the idea of art deco, and semi-circular sofa surroundings. With a small round table, the primary and secondary distinct and rich in change, when the light effect of the rotating flow, the whole space as if a huge hanging glazed lantern illusion, flowing brilliant, changing magnificent. Across the bar, around the crowd, and then open a curtain, in a moment, into another broad world. This is the dining area in the back of the restaurant. It's quite different from the dark bar in front. The music is soft, the light is bright, the half-pack sofa seat is comfortable, and the overall layout is like being surrounded by all kinds of delicacies. It has the typical delicacy and elegance of the French restaurant. What's unusual is that the designer presents a visual dining environment in the capsule through minimalist device patterns and exaggerated presentation and futuristic styling. A large number of curves are used with rhythm. The theme tones are mainly white and near-white gray, or occasionally red and brilliant rose dots. Affix, complete the organic combination of abstraction and fantasy, give a new, science fiction, interesting, different from the past rich experience. Overall, L'Ar? Me Fangfang Suzhou Central is a bold and capricious mix, breaking the traditional fine dining rules, redefining high-end catering patterns, seamlessly docking French dinner restaurants and cool cocktail bars in one space, just like ice and fire in the ingredients, in seemingly contradictory opposition and collision. To achieve the overall distillation and integration. The traditional fabric here. Each class name is named after the unique flower blooming in the mountain near the site. As children grow older, the flowers in their classes bloom on the high mountains. The logo is designed with these flowers as patterns. Therefore, children can use many natural materials to understand many local opportunities in daily life. Third, in order to describe the history of this nursery, we have reused some materials from old buildings. Some of the rocks in the cage are local, while others are extracted from concrete waste when the original nursery is removed. After school, the day care center is built next to the nursery. Its floors, walls and ceilings are made of old nursery floors. These materials have a kind of warmth which makes people recall the ancient scenery. More importantly, for children, it will be an opportunity to learn how to take good care of things. In the above three methods, we use various materials at different angles. Every material is natural, not artificial, and children can feel its texture and its stories, such as the environment they live in and the history of their nursery. In these ways, children play their roles at the same time and improve their sensitivity.
【RETURN】