Activities
Works Appreciation
  • F APARTMENT
    This case is a 75-square-meter square in Beijing. The house is originally a two-bedroom and two-bathroom layout. Each room is cramped and has a low utilization rate. The original storage space is insufficient, the movement line is single, and the kitchen space operation process is inconvenient. We integrate the original layout with an open structure. The horizontal movement axis and the rear sight line cut from it to the window scene. The vertical movement line divides the activity space into east-west direction. The three functions of dining and kitchen, living and sleeping are open and independent of each other. The dining and kitchen, bookcases, desks and storage cabinets are arranged in the circulation path. The circulation is not only feasible but also usable. The open layout visually enlarges the space, functionally guarantees the convenience of daily living and hospitality, and enhances the space Living experience.

  • Oriental Movie Metropolis Show Theatre

    The proposal concept comes from a conch-one of the oldest marine creature.Combined with the unique marine culture of QINGDAO,the Show Theatre creates an abstract and dynamic shape with vertical conch texture.Standing by the sea,the Show Theatre and the Grand Theatre are in a beautiful contrast.The look the same,but with some changes.One is quiet,and one is lively,which adds a lot of vitality.

    "The heart is on the ground and natural, responding to the next era", the Show Theatre takes it as the core aesthetic principle and starting point of inspiration. In terms of locality, environmental perception and the spirit of the times, it is demonstrated through architectural performance functions with customization, material shaping systems, and orderly, complex and elegant spatial organization. The curvilinear form language implies multi-level metaphors.


  • WIND AND SHADOW

    The project is an old house in the center of Shanghai, built in 1936, with a three-story brick structure. This case is located on the first floor, with an indoor floor area of about 70 square meters, with a 30 square meter independent garden, and an original floor height of 3.5 meters.

    The owners are a mother and daughter, who once went to settle overseas, lived in large flat and villa, but finally returned to the old house, the birthplace of their mother. They usually enjoy reading and writing, cooking, and flowers and plants. Although mother and daughter share a room, they still want to have their own separate space. The style prefers a simple, comfortable and natural style with a touch of Zen.

    The design revolves around the living habits of mother and daughter, transforming the original one bedroom and one bathroom into two bedrooms, two bathrooms and two bathrooms. Each of them has their own bedroom and bathroom, in addition to making use of every inch of space for storage, there is nearly 50m3 of storage space inside. In addition, because of the special feature of the garden on the first floor, the garden was taken as the core of the design, and the relationship between indoor and outdoor, as well as the relationship between people and nature, was fully considered to create a simple, atmospheric and comfortable natural house.


  • Siji Minfu Restaurant

    Space starts from the open waiting area, where the huge caisson structure hanging from the ceiling opens up the warm atmosphere exclusive to Siji Minfu through red color. The sculptural upside-down module gathers the diners and popularity. The mirror surface projects the central landscape to the roof, stretching the sight vertically. Here and now, a satisfying experience better than that of an outdoor garden can be achieved.


    When people have become accustomed to the high-density living and dining environment, the waterscape and rocks that occupy the entire area independently are even a bit extravagant. In the restaurant, diners can regain the fun of getting along with water, and the hanging branches of persimmons recall the childhood memories of life in the courtyard.


    Continuing the brand concept of Siji Minfu, the dense and fine-grained Forbidden City gold bricks and the gray-toned black bricks of Beijing residential buildings, together with the large-area reserved clear cement plain wall, form the space palette. In the almost grand scene, the solemn and silent space, the rough and gentle texture, the gurgling water, and the daily emotions are superimposed, and peace and grace coexist in the place.


  • Yijian Cafe

    Yijian Cafe is a coffee brand owned by China NetEase (NASDAQ: NTES). It is located in Shanghai JuLu Road, where the French settled a century ago. The parasole tree makes the small, western buildings on both sides of the street appear rather serene. The location's architecture style takes inspiration from the Sino-French apartments built in the 1930s.

    In order to express Yijian's attitude of focusing on producing high-quality coffee, we hope to create an atmosphere a perfect place for high-quality coffee tasting, therefore we created the concept of using a clean wooden box embedded in the city's chaotic concrete ground.A simple wooden box, a long bar table, it appears simple yet complex. Pass through the alleys while holding hands, and feel the fallen leaves of the four seasons. You will begin to feel the many emotions, within a single space.


  • Hook Lounge
    With regard to the environment, the previous structure of the restaurant was isolated with next to nothing visual and physical connection with its nature. What this design strived to manifest was the integration of the restaurant and the coastline. The formal proposal of the link between the restaurant and the sea emerged as a circular path starting from the entrance to a dock. The dock is completely portable made of compostable organic material. The space between the indoor area of the restaurant and the sea was designed as a landscape encompassing the outdoor area of the restaurant and the landscape design. The curvy lines in the plan of the landscape provide cozy lounges for outdoor diners to gaze at the sea horizon while enjoying their semi-private gatherings. A continuous glass fa?ade facing the layers of the landscape and the sea was another formal manifestation of making the most of panoramic view considered as a means of visual transparency.

  • MF Harmonious Colorful Forest

    MF latex paint experience hall project, the designer takes colorful forest as the creative theme, and explains the harmonious scene between product and human and nature with the minimalist design concept, which not only binds the core meaning of environmental protection to the end, but also integrates the colorful attributes of the product into it.

    The core area of this case design is the dusk forest created by the secondary use of PVC pipe. The latex paint coating puts on the green coat for THE PVC pipe. While painting the forest background color, it also highlights the adhesion of the product.

    The aluminum honeycomb panels are designed to be color cards with a gradient of color and hang from the ceiling, like a giant pipe hanging in the sky. The night wind blows through the forest, and nature becomes the player.

    The floating tea table is another finishing touch in the forest. The shock of the waterfall falling from the sky adds a lot of styling points to this integrated design.

    In the gray and white art geometry space, the leisure area constructed by the lazy sofa and circular carpet creates a kind of meditation and zen, where people and the environment reach the maximum harmony.


  • Safe-Run Research Center

    Human and nature - garden type technology R & D Center 

    Safe Run is committed to building a world-class benchmarking smart future factory with the perfect combination of automation and informatization. The design of the R & D center aims to abandon the lattice with modular baffle at the end of the 1980s and create a new garden office social mode. With the development of science and technology, the office mode is constantly changing, and the immersive experience and flexible scenes are more in line with the new office mode. In the 5-storey modern glass curtain wall building, the designer infinitely magnified the concept of garden, introduced it into the interior of the building, overlapped with the office space, and created an ecological garden of contemporary art in the space. The space of more than 7000 square meters is divided into three main functional areas: Atrium garden, reception exhibition hall on the first floor and office space.

  • Aixiang (Shanghai) investment office

    The interior design area of the office space is only 180 square meters. The designer draws inspiration from tradition. Regarding the entire space as an art piece, borrowing from the ancient poem "Smoke from the mountains, and the sunset from the bamboo. Birds fly up to the eaves, clouds come out from the windows" artistic conception, to interpret a modern new Chinese office with a unique form.



  • Sen Hakone Resort

    In Japan’s Hakone Mountains, where the seasons are always fresh and the forests are home to lush green mountains, the Sen Resort is an embodiment of nature’s hidden place of healing. Designed by French designer Gwenael Nicolas, Haksen ressor follows the Japanese cultural canon by exploring the unknown through design, connecting all areas of the Hakone Resort with a floating bridge of bamboo and glass, treading water as if floating on the river, so that nature and the hotel without space boundaries, as far as the eye can see to appreciate the beauty of Hakone. The dreamlike future between the tradition and the innovation, each frame is like the landscape painting general, deducts own uniqueness.

  • Citi Fortune

    Ministry of Design (MOD) has designed a ‘Banking Conservatory’ in the heart of Singapore’s Orchard Road that takes biophilic design in workspaces to a new level and seamlessly weaves architecture and interior design.The new centre spans almost 2,800 square metres over for floors in a building originally designed by architect Raymond Woo, and the glass ceiling above the seventh-storey atrium space is what inspired MOD’s founder Colin Seah. He transformed this area into the heart of the centre with a greenhouse-like Garden Lounge for Citigold clients.

    photo / KHOOGJ(Singapore)

  • Soft Boundary

    Situated at Yard 1361, Yuyuan Road, Changning District, Shanghai, this project is a sub along-street compound building with total area of roughly 140 square meters.In its interior space, we can commonly see various windows with patterns of orthogonal cut corners. And by blurring the traditional forms of windows and applying diversified flexible curves, they better dissolved all conflicts and tensions therein.And the large-area white treatments have framed the entire building. And the embedded indoor soft films have also better solved brightness issues in all its basic spaces.

Home   Preview   Next   End   (Total 446  )  Goto